Ontwerp

Home > Ontwerp

Aanvraag tot offerte met schetsontwerp gebeurt volgens volgende stappen:

1. Eerste afspraak

Na afspraak komen wij vrijblijvend bij u thuis langs. Hier bekijken we de situatie en luisteren wij naar uw wensen en vragen. Ook op dit moment worden, in de mate van het mogelijke, de eerste opmetingswerken uitgevoerd om van daaruit een ontwerp te kunnen creëren. Soms is het noodzakelijk dat wij met een bijkomende gespecialiseerde aannemer nogmaals langskomen alvorens een schets en offerte te kunnen maken.

 

2. Creëeren schetsontwerp en offerte

U geeft ons drie à vier weken tijd om een schetsontwerp te maken. Deze omvat het eventuele verdere opmetingswerk, het maken van een schets en het begroten van de kostprijs.

 

3. Bespreken schetsontwerp en offerte

Wij contacteren u telefonisch of per mail om het ontwerp uitvoerig bij u thuis te bespreken en trachten uw verdere vragen of bemerkingen grondig te bekijken. Uiteraard wordt ook het ganse kostenplaatje overlopen. Onze kostenramingen zijn zeer gedetailleerd, zodat u zelf uw tuin kan samenstellen volgens uw budget.

 

4. Akkoord tot samenwerking

Indien u met ons verder in zee wilt, komen wij langs om het verdere verloop te bespreken. Dit kan mogelijks ook telefonisch of per mail. In deze stap gaan we uitvoerig verder op het gemaakte ontwerp en passen wij dit graag aan volgens uw wensen en verlangens.

Na het maken van een eventuele nieuwe schets en prijsofferte komen wij nogmaals langs om dit alles met u te overlopen alvorens we starten met de realisatie van uw droomtuin.

 

5. Uitvoering der werken

Wanneer u volledig akkoord bent met de besproken werken en kostenraming, overleggen we samen met u wanneer de werken kunnen doorgaan. Hiermee wel rekening houdend dat het weer soms een tussenspeler kan zijn.

 

 

Aanvraag tot offerte zonder schetsontwerp: 

Ook wanneer uw tuin of een gedeelte ervan geen ontwerp nodig heeft, kan u bij ons terecht. Dan maken wij u graag een offerte voor de gevraagde tuinwerken.