Activiteiten

Activiteiten 

Waterpartijen

Home > Activiteiten > Waterpartijen
Waterpartijen

Worden we niet allemaal tot rust gebracht bij het horen van een klaterende beekloop of het stromen van een rivier? Deze rust kan u terugvinden in uw tuin bij een vijver, maar niet iedereen kan of wil een vijver in de tuin. Plaatsgebrek of kleine kinderen zijn vaak de aanleiding om geen vijver aan te leggen. Steen-decor ornamenten vormen een prachtig alternatief, ze nemen weinig plaats in en zijn praktisch onderhoudsvrij.

Waterpartijen zijn betoverend, het vormt een magische aantrekkingskracht. “De rust van water”, ja, zelfs in een kleine stadstuin is het mogelijk, bijna onmisbaar. U hebt de keuze uit verschillende materialen o.a. : graniet, brons, beton, allerlei soorten keien en grind. Wij kunnen u laten toveren met licht en water waardoor u in een oogwenk al uw stress vergeet.

Een steen-decor set kan compleet geleverd worden en bestaat uit een steen(set), kunststof reservoir, een degelijk polyester deksel en een pomp met aansluitmateriaal. Bij een set met meerdere stenen kan de waterstroom bij elke steen naar wens in capaciteit geregeld worden. Zelf een set samenstellen kan ook. Wij leveren en plaatsen hiervoor de technische materialen.

Waterpartijen vragen veel onderhoud, maar geven een meerwaarde in uw tuin!