Activiteiten

Activiteiten 

Onderhoud

Home > Activiteiten > Onderhoud
onderhoud

Deskundig onderhoud en verzorging is van levensbelang voor uw gehele tuin. Wij garanderen door zorgvuldig onderhoud een droomtuin die jaar na jaar met u meeleeft.

Graag nemen wij ook uw tuin in handen!

Wij bieden u verschillende formules aan:

1. Op aanvraag

U wenst een éénmalige onderhoudsbeurt, zoals snoeien of verticuteren. Na onderling overleg geven wij uw tuin de verzorging die u wenst. 

 

2.   Groot onderhoud op regelmatige basis 

U wenst twee beurten per jaar, één in het voorjaar en één in het najaar om uw tuin winterklaar te maken. Hier schenken wij dan vooral aandacht aan snoei- en scheerwerk, verzorging gazon, onkruid verdelgen,…

 

3. Klein onderhoud op regelmatige basis

U wenst ons op regelmatige tijdstippen te begroeten voor de onderhoud van uw tuin. Dit is geen probleem, in overleg met de klant bepalen wij op welke regelmaat jullie tuin door ons wordt verzorgd en wat u van ons verwacht. Zo blijft uw tuin het hele jaar door een pronkstuk rondom uw woning. Zo kunnen wij uw gras wekelijks of tweewekelijks maaien, tuin opkuisen, verhardingen onderhouden, onkruid verdelgen...

Zo ziet u maar, in onderling overleg kunnen wij u tal van tuindiensten aanbieden, zoals:

Maaien, snoeien, scheren van hagen, onderhoud van tuinverharding, onkruidvrij maken van beplantingsvakken, opkuisen van verwaarloosde tuinen, gazonverzorging, bemesten en spuiten tegen ziektes en plagen. 

Nota: Voor het onderhoud van uw tuin bent u bij ons aan het juiste adres, wij maken van uw tuin uw vrijheid!